Ücretsiz kargo 1000 Adet/grup Beyaz İpek Gül Yaprakları 2" Düğün Dekorasyon İçin Toptan Lots

  • ₺207.00
(0 Müşteri Yorumları)

Yapay Süslemeler

Sku:
  • w10479
Etiketler:
  • ipek pembe beyaz güller, beyaz altın ipek hırka, gül altın ipek fabrice, yapay beyaz ipek güller, kırmızı gül ipek centerpieces, ipek gül siyah büyük, perde ipek beyaz altın, ipek gül yaprakları 500 adet, ipek küpeler beyaz, dekor ipek beyaz
  • Menşe Yeri - Çin (Anakara)
  • Tarz - Çiçek
  • Neden - düğün
  • Tip - Dekoratif Çiçekler ve Çelenkler, yaprak
  • Renk - Beyaz

Bu liste için Ücretsiz kargo 1000 Adet/grup Beyaz İpek Gül Yaprakları 2" Düğün Dekorasyon İçin Toptan Sürü

www.serkantay.com.tr mağazamı ziyaret ettiğiniz için teşekkürler, önümüzdeki kış düğün günümden önce tüm tutkum ve kalbimle çalıştırıyorum."Sev ve sevil" duygusunu seviyorum ve tadını çıkarıyorum.Ve gözlerimdeki her şey şimdi güzel ve görkemli.Burada olduğun zaman da aynı şeyi hissedeceğini umuyorum.

Son yıllarda ipek gül yaprakları yapay gül yaprakları düğün partilerinde, düğün gününde ev dekorasyonunda ve diğer önemli durumlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.Yerdeki, yataktaki bu renkli çiçek yaprakları ve masa süsleri veya koridor aksanları olarak mobilyalarla düğün gününüzde ne kadar romantik olacağını hayal etmeye çalışın.

ürün açıklaması

Gül yaprağı boyutu: yaklaşık 2" çapında.

Ambalaj: 1000 yaprak / torba.10 Adet doldurursanız, bu 10000 adet çiçektir.

Şunlar için mükemmeldir: Yemek Masaları, Konfeti, Kilise sıraları, Parti Hediyeleri, Koridor Aksanları.

Ödeme:

Lütfen sipariş verdikten sonra en kısa sürede ödeme yapın.Ve herhangi bir yardıma ihtiyacınız varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Nakliye ve Taşıma:

Genellikle paketi göndermeden önce siparişi işleme koymamız 2-3 gün sürer.Ve sonra EMS veya epacket nakliye yöntemini seçtiyseniz ABD, AU, ingiltere ülkelerine 7-9 iş günü sürer.Ve çin sonrası hava parsel nakliye yöntemini seçerseniz diğer ülkelere daha uzun zaman alır.

Dönüşler:

Öğeden memnun değilseniz veya öğe kırık olarak geldiyse, kısmi geri ödeme için lütfen hemen bizimle iletişime geçin veya aşağıdaki koşullara göre yeniden gönderin:

1.İade orijinal durumunda olmalıdır;

2.Paket alındıktan sonra 7 gün içinde iade.Lütfen imzalamayı reddetmeyin ve ulaştığında paketi alın, paketi göndermeden önce bizimle iletişime geçin.

Geri bildirim:

Eğer sipariş aldıktan sonra bize olumlu geribildirim bırakın lütfen.Olumlu geri bildirimleriniz bizi teşvik edecek en büyük hediyelerdir.Olumsuz bir geri bildirim bırakmadan önce herhangi bir nedenle ürünlerimizden memnun değilseniz lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin.Memnuniyetinizi karşılamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı garanti ediyoruz.

Teşekkürler!Lütfen alışverişinizin tadını çıkarın!

İnceleme ekleme

Puanınız: