Ayarlanabilir Tablet Cep Telefonu Desteği Evrensel Katlanabilir Masaüstü Tutucu kaymaz 4.7 ila 12.9 inç Cep tablet telefon Standı

  • ₺128.23
  • ₺64.12
(0 Müşteri Yorumları)

Bilgisayar ve Ofis

Sku:
  • w106655
Etiketler:
  • Model Numarası - Tablet telefon Standı
  • Marka Adı - ALLOYSEED
  • Kaynak - Anakara Çin

Özellik:

1. Uygulanabilir: Bu cep telefonu tablet tutacağı, 4.7 ila 12.9 inç akıllı telefon / tablet için uyumlu iPad / iphone / Nexus/Kindle için uygundur.

2. Katlanabilir ve Taşınabilir: Tutucu standı kullanılmadığı zaman katlanabilir ve saklanabilir ve katlandıktan sonra boyut küçüktür, bu da depolama için uygundur.

3. Ayarlanabilir Braket Açısı: Alt desteğin ayarlanabilen iki V şeklinde kesiği vardır.Açılma açısına bağlı olarak akıllı telefonlar ve tabletler için kullanılabilir.Braket pedi, her yerde kararlı çalışma için kaymaz işlevli kauçuktan yapılmıştır.

4. Çeşitli Senaryolar için uygundur: masalar, yataklar, kafeler, uçaklar ve diğerleri için places.It içinde değilken taşımak için çok uygundur use.It dikey veya yatay olarak kullanılabilir, en sevdiğiniz açıyı seçin.Kitap okumak veya film izlemek için cihazı istediğiniz açıda tutabilirsiniz.

5. Memnuniyet Garantisi: Keyifli bir alışveriş deneyimine sahip olmanızı sağlamak için her müşteriye en yüksek müşteri hizmeti standardını sunmaya çalışıyoruz.Herhangi bir sorunuz, sorunuz veya yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Belirleme:

Adı: Cep Telefonu Tablet Tutucu için iPad / iphone / Nexus / Kindle

Renk: siyah, beyaz (isteğe bağlı)

Uygulanabilir: 4.7 ila 12.9 inç akıllı telefon / Tablet için

Malzeme: PC

Ürün boyutu: yaklaşık 185*33 * 25mm/7.28*1.30*0.98 inç

Not:

Nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi.Teşekkürler!

Manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm ölçüm sapmasına izin verin.

1 x Tablet Braketi

İnceleme ekleme

Puanınız: