JFBL Sıcak Bahçe Başparmak Bıçak Seti, 18 Adet Silikon Parmak Bıçak Kesici Bahçe Hasat Aracı Sebze Meyve Toplamak İçin

  • ₺269.40
  • ₺215.56
(0 Müşteri Yorumları)

Araçlar

Sku:
  • w136230
Etiketler:
  • Sertifika - hiçbiri
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Kendin Yap Malzemeleri - Ahşap

Bu Başparmak Bıçak Seti, pembemsi veya başparmak kullanımı için yumuşak ve esnek olan yüksek kaliteli dayanıklı silikondan yapılmıştır.Bıçak, keskin ve bitki saplarını kesmesi kolay Metalden yapılmıştır.

Bahçe başparmak bıçakları, toplama verimliliğini artırmak ve parmakları temiz tutmak için tasarlanmıştır.Bu araç seti ile bitkileri tek elle toplayıp keserek ellerinizi yaralanmalardan koruyabilirsiniz.

Bahçe Başparmak Bıçağının takılması rahattır.Silikon kapağı ve kesilmeye karşı dayanıklı kapağı baş parmağınıza ve işaret parmağınıza yerleştirin ve bahçeciliğe başlayın.

Kesici, biber, fasulye, çilek, elma, portakal, üzüm, salatalık, patlıcan, biber, domates, kavun, kiraz, narenciye ve diğer meyveler gibi meyve ve sebzeleri toplamak için uygundur.Saksı bitkilerini budamak için de kullanılabilir.

Ne alacaksınız: 3 adet büyük düz bıçak başparmak bıçağı, 3 adet büyük 90 derece bıçak başparmak bıçağı, 6 adet kesilmeye dayanıklı parmak kollu ve 6 adet silikon parmak kollu, farklı seçiminizi karşılamak için farklı açılı bıçaklar needs.An bahçeciliği seven herkes için mükemmel bir hediye.

Renk: gösterildiği Gibi

Malzeme: Metal

Paket içeriği:

3 x büyük düz bıçak başparmak bıçakları

3 x büyük 90 derece bıçak başparmak bıçakları

6 x anti-kesme parmak kol

6 x silikon parmak kol

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: