Alüminyum Alaşımlı Ahşap Cetvel 45 Derece Açı Cetvel Hattı Kalibre Cetvel Ölçüm Scriber İşareti Hattı Ölçer Marangoz Düzeni

  • ₺586.36
  • ₺410.38
(0 Müşteri Yorumları)

Araçlar

Sku:
  • w145227
Etiketler:
  • Kullanım - Ev yapımı DIY
  • Tip - El Aleti Parçaları
  • Malzeme - Alüminyum-bakır Alaşımı
  • Kaynak - Anakara Çin

Tanım:

45 Derece Alüminyum Alaşımlı Ağaç İşleme Cetveli, köşeleri ve köşeleri ile işlenmiş, güvenli ve kullanımı kolay, yüksek hassasiyet ve mükemmel dayanıklılığa sahiptir.

Belirleme:

Adı: 45 Derece Ahşap Cetvel

Malzeme: Alüminyum Alaşım

Boyutu: yaklaşık 28 * 9.9 cm/11 * 3.9 inç

Ambalaj Listesi:

1 * Ahşap Cetvel

Not:

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.Yüksek Kaliteli Malzemeler: 45 Ölçü Cetveli, yüksek dayanıklılık ve aşınma direncine sahip, paslanması kolay olmayan, uzun süre kullanılabilen yüksek kaliteli alüminyum alaşımdan yapılmıştır.

2.Kolay Kullanım: Eğim ayarlamak ve radyal çizgiler çizmek için uygun, çizime sabitlenebilen bu 45 Derecelik Ahşap İşleme Cetveli ile açıları rahat ve hızlı bir şekilde tanıyabilirsiniz.

3.Güvenliği Sağlayın: 45 Derecelik Açılı Cetvel, parmaklarınızı kullanım sırasında kesilmekten, köşelerle işlenmekten ve bir yay şeklinde cilalanmaktan koruyabilir.

4.Doğru Boyut: Çoğu ağaç işleme ölçümü, işaretleme, noktalama işareti vb.İçin 45 Ağaç işleme açısı cetveli kullanabilirsiniz., boyutu yaklaşık 28 * 9.9 cm / 11 * 3.9 inç.

5.Geniş Uygulama Yelpazesi: Mühendislik, öğrenci çizimi, mimari tasarım için yaygın olarak uygulanabilir, alüminyum Alaşımlı Ahşap İşleme Cetveli öğrenciler, marangozlar, zanaatkarlar, mimarlar ve tasarımcılar için mükemmeldir.

İnceleme ekleme

Puanınız: