Iki HDF35 elektrikli pruner makası akülü el pruners ücretsiz bıçak hediye

  • ₺10 336.31
  • ₺10 026.19
(0 Müşteri Yorumları)

Araçlar

Sku:
  • w160539
Etiketler:
  • hiseed pil, dal ciltleme makinesi, parçalar, testere, kumaş kesimi için elektrikli makas
  • Marka Adı - MERHABA TOHUM
  • Bıçak Malzemesi - Alüminyum alaşım
  • Model Numarası - HDF35'NIN sohbeti
  • Kesme uzunluğu - 35mm
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Sertifika - CE
  • Anma gerilimi - 36V
  • Güç Kaynağı - Pil

HDF35 35mm kesme Elektrikli pruner X2 setleri

HDF35 Elektrikli pruner (110V ve 220V mevcut AU fişi de mevcuttur).Önsöz Gittikçe daha ucuz budayıcı çıkıyor 2011 yılında uluslararası sertifika almaya başlayan ilk pruner markası olarak, Hiseed pruner'ımızı seven tüm müşteriler için de teşekkür ederiz (sayfanın alt kısmında doğrudan üretim) “hepinize teşekkür ederim hediye " olarak ucuz ama en kaliteli akülü pruner üretiyoruz” "lütfen sadece fiyatı düşünmeyin, kaliteyi, En kaliteli ürünü burada düşünün” “bu model fiyat Büyük teşekkür ederim Satış", çok düşük " Ama biz tüm benzer pruner arasında garanti edemez onun best.It HDP 36-1 kadar iyi ama daha hafif ve daha büyük kesim!HDF35 elektrikli budama makası, akülü budama makası (8 saat ömürlü) Bu son tasarım yüksek kalite ama düşük fiyat, En kaliteli ama daha düşük fiyat modeli arıyorsanız Bu sizin için tasarım, eğer müşteri pruner ile birlikte yedek parça sipariş ederse, parçalar hızlı kurye ile birlikte gönderilecektir, eğer sadece sipariş yedek parçaları yavaş postane ile gönderilecektir nakliye özellikleri HDPF35 budama makası 1 maksimum kesme 35mmyaşam tesisi 30mmkuru bitki 2 anma gerilimi DC 43.2 V 3 anma gücü 400 W 4 anma akımı 10.0 A 5 akım koruması ≥35A 6 sınıf II 7 ağırlık 800g pil lityum 1 kapasite 4.8 Ah 2 gerilim DC43. 2V 3 çalışma süresi 8 saat 4 ağırlık 1.6 kg Şarj cihazı standart 220V ABD ve 110V AB ve AU fişi mevcuttur . 1 anma gerilimi 100-240V AC, 50-60Hz 2 çıkış gerilimi DC50. 4V 3 şarj akımı 1.0 A 4 Sınıf II Ⅱ 5 şarj süresi 4-5 h

Sevgili arkadaşlar, lütfen satın almadan önce beni okuyun İthalat vergileri ve vergiler alıcının sorumluluğundadır, fiyatımız herhangi bir gümrük vergisi içermez.Parsel gümrük tarafından sıkı bir şekilde denetlenirse.Gümrükleri temizlemek için hala vergi ödemeniz gerekiyor.Gümrük vergilerini ödemeyeceğiz.Gümrükleme reddinden dolayı iade maliyeti müşteriye ait olacaktır. * Ürün, teslimat, hizmet ile ilgili herhangi bir sorununuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, ilk kez yanıt vereceğiz ve çözmenize yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.Lütfen iletişim olmadan olumsuz geribildirim veya açık anlaşmazlık bırakmayın * Lütfen parseli açtığınızdan ve paketi imzalamadan önce öğeleri kontrol ettiğinizden emin olun, parseli posta memurunun huzurunda açın, Parsel hasar görmüşse veya boşsa (çalınmışsa), lütfen postaneden resmi belge, özellikle talep talebi kağıdı vermesini isteyin.fotoğraf çekin / videoyu açın ve önce bizimle iletişime geçin, zamanında yanıt vereceğiz. * Üründen memnun hissediyorsanız, lütfen bize 5 yıldızlı geribildirim verin, cesaretiniz bizim motivasyonumuzdur.

1. Dünya çapında NAKLİYE. 2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir. 3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir. 4. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süresi, özellikle tatil sezonunda değişebilir. 5. hızlı kurye ile nakliye, izleme bilgileri çıktıktan 5-7 gün sonra olabilir.Postane tarafından nakliye 30-45 gün sürebilir 6. Normal teslim süresinden sonra siparişinizi almadıysanız lütfen bizimle iletişime geçin.Siparişinizi takip edeceğiz ve en kısa sürede size geri döneceğiz.Amacımız müşteri memnuniyeti! 52fbf296309bf_02 Garanti hakkında arızalı ürünler için 12 ay üreticinin sınırlı garantisi (aldıktan sonra hasar görmüş ve/veya yanlış kullanılmış ürünler hariç).Aksesuarlar 3 ay garantilidir.Lütfen alıcıların geçerli olabilecek gümrük, vergi ve ithalat vergilerinden sorumlu olduğunu unutmayın.Gümrük, ithalat vergileri, vergiler veya diğer gümrük ücretlerinden kaynaklanan gecikmelerden sorumlu değiliz.Müşteri gümrükleme assitance için bizimle irtibata geçebilirsiniz. 52fbf296309bf4 Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 % müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz!Geri bildirim çok önemlidir.Memnuniyetinizi yerine getirebilmemiz için bize nötr veya olumsuz geribildirim vermeden önce hemen bizimle iletişime geçmenizi rica ediyoruz.

İnceleme ekleme

Puanınız: