Çocuk Çalar Saat, Çocuklar için Çalar Saat, Uyanmaya Hazır Uyku Eğitmeni, Renkli Gece Lambası, Şekerleme Zamanlayıcısı

  • ₺831.03
  • ₺581.80
(0 Müşteri Yorumları)

Araçlar

Sku:
  • w163226
Etiketler:
  • Tip - El Aleti Parçaları
  • Kaynak - Anakara Çin

Bazı çocukların çalar saatlerinin neredeyse yeterli özelliği yoktur.Diğerleri, ebeveynlerin takip edemediği düğmelerle aşırı yüklenme özelliğine sahiptir.Bazılarının saçma tasarım seçenekleri var.Hiçbiri güzelliğe odaklanmıyor design.is özellikler ve kullanılabilirlik arasında mükemmel bir denge kuran güzel bir çocuk saati.

Kullanımı kolay.Basit tuş kombinasyonu birçok fonksiyonun ayarını gerçekleştirebilir, herkes kolayca başlayabilir.

UYKU: İstediğiniz uyku süresini ayarlayın ve her gece çocuğunuzla uyuyun.gece boyunca uyur, böylece çocuğunuz yatakta kalmayı bilir.Çocuğunuzun huzur içinde uykuya dalmasına yardımcı olmak için isteğe bağlı bir gece lambası ayarlayın.

OYNAT: Uyanma saatinden yarım saat önce sarı bir ışık yanar.Çocuğunuza ışık yeşile dönene kadar sessizce oynamasını öğretin!

UYAN: İstediğiniz uyanma zamanını ayarlayın ve çocuğunuzu bir gülümseme ve ışıltı ile selamlayın green.It güne başlama zamanı!çocuğunuzun uyuması durumunda yeşil ışık bir saat boyunca yanacaktır!

boyutu:12. 7x11. 4x13. 5mm

Malzeme: ABS / AS / AV cam

renk: beyaz

Paket içeriği:

1 x Çalar saat

1 x USB veri kablosu

1 x Talimat

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: