TP - 2D SAFT 1202-50 9V Lityum Pil Takımı

  • ₺3 798.42
(0 Müşteri Yorumları)

Tüketici Elektroniği

Sku:
  • w181098
Etiketler:
  • Model Numarası - TP-2d'nin
  • Gerilim - 9V
  • Tip - Li-İyon
  • Marka Adı - CAMFM
  • Sertifika - CE
  • Kaynak - Anakara Çin

TP - 2D 9V Lityum Pil Paketi SAFT 1202-50

Şirket Profili:

Zaman geçti, 1996'dan beri 20 yılı aşkın bir süredir dünyanın en yeni pil ürünlerinin ve teknolojilerinin tanıtımına odaklanıyoruz.

Pil enerjisi teknolojisi mükemmel ve pazar her geçen gün değişiyor day.In daha iyi miras almak ve yenilik yapmak için stokta 6000'den fazla SKU pil ithal ettik.Ürün kullanımları askeri, ticari, endüstriyel ve sivil sektörleri kapsar.

Dünyanın birinci sınıf marka pillerinin acente satışlarına ek olarak, OEM, ODM ürünleri derin işleme hizmetleri, teknoloji daha profesyonel.

Yıllarca süren pil enerjisi teknolojisinin araştırılması ve uygulanmasından ve sürekli kalite arayışından sonra, birçok endüstri meslektaşının ve seçkin müşterinin desteğini ve onayını kazandık ve endüstrinin gelişiminde iyi bir ün ve itibar kazandık.

Bunun için derinden onur duyuyoruz ve içten teşekkürlerimizi sunuyoruz!

Genel Müdür: Joen

E-mail:[email protected]

İpuçları:

1. Bizim satın aldığınız için çok teşekkür ederim products.In malları mümkün olan en kısa sürede alabilmenizi sağlamak için, gönderiyi ödeme yapıldıktan sonra iki iş günü içinde ayarlayacağız.

2. Ürünü aldığınızda, lütfen orijinal teknik koşullara göre kullanın, hasar veya yanlış kullanım yok, güvenliğe dikkat edin ve yaralanmayı önleyin.

3. Üründe herhangi bir kusur bulursanız, lütfen malların gelmesinden sonraki 7 gün içinde istediğiniz zaman bizimle iletişime geçin, en kısa sürede sizin için çözeceğiz.

4. İnsani nedenlerden kaynaklanan herhangi bir kayıp veya hasardan sorumlu olmayacağız.Satın aldığınız kullanım için uygun değilse, ikinci satışı etkilemeden mümkün olan en kısa sürede sizin için geri ödeme yapacağız.Ancak navlun alıcı tarafından karşılanır.

5. Bir kez daha, güveniniz ve anlayışınız için size yürekten minnettarlığımızı ifade etmek istiyoruz.Ayrıca size sağlık, mutluluk ve en iyisini diliyoruz!

İnceleme ekleme

Puanınız: