FPV Kiti Kapalı Yarış Uçağı RTF Frsky D8 LiteRadio 2 SE Radyo Verici 5.8 G 14DBİ VR02 FPV Gözlük VTX 25 mw 1 S

  • ₺4 603.95
  • ₺4 143.54
(0 Müşteri Yorumları)

Tüketici Elektroniği

Sku:
  • w181679
Etiketler:
  • sensör literadio, çanta djı fpv kombi, fpv 8 inç sistemi, djı fpv bilezik, atpx kss bluetooth alıcısı, oled fpv gözlük, 1 fpv uçağı, 5 fpv uçağı, frsky f drone, mavıc fpv
  • Sertifika - FCC
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Model Numarası - 1
  • Uyumlu Drone Markası - DJI
  • Paket - Evet
  • Marka Adı - CARBİG'İN
  • Ağırlık - 1
  • Boyut - 1

Merakla beklenen Cetus FPV Kiti geliyor!FPV dünyasına yeni başlayanlar için FPV dünyasını keşfetmek ve ailenizi ve arkadaşlarınızı bu hobiye dahil etmek en iyi seçim olacaktır.Cetus fırçalanmış quadcopter, LiteRadio2 SE verici ve VR02 FPV Gözlükleri ile ihtiyacınız olan her şey bir pakette!

Son Mermi Noktalarında video ve hediye başlatın

Yardımcı uçuş fonksiyonu, yeni başlayanlar için uygundur ve çalışma eşiğini büyük ölçüde azaltır.Artık herkes uçabilir!

Pilotların farklı ihtiyaçlarını karşılayabilen ve çeşitli uçuş ortamlarına uyum sağlayabilen N Modu, S Modu, M Modu dahil.

Cetus fırçalanmış quadcopter, LiteRadio2 SE verici, VR02 FPV Gözlük, piller, şarj cihazı vb., uçuş için gereken her şey dahildir.

Tip-C port şarj kablosu, tüm parçalar için birleşik şarj portu, şarj için daha uygun.

Tüm öğeler, daha iyi koruma ve taşıması kolay bir EVA taşınabilir saklama çantasında saklanır.Yükseklik Tutma Fonksiyonu

Yükseklik tutma fonksiyonu, Cetus quadcopter'ın Otomatik olarak Gezinmesini sağlar.Quadcopter, pilotların elleri vericiden kapalıyken mevcut yükseklikte kalabilir.Barometre / lazer, iç mekanda dörtlü gezinmeyi çok kararlı hale getiren doğru ve kararlı konumlandırma sağlar.Yeni başlayanlar için uçuş hiç bu kadar kolay olmamıştı.

İrtifa tutma işlevi yalnızca N modunda kullanılabilir.Kendini koruma Fonksiyonu

Cetus quadcopter mükemmel kendini koruma fonksiyonuna sahiptir.Kontrolü kaybettiğinde veya alçakta acil iniş yapabilir battery.It ayrıca, nesne ile güçlü bir çarpışma olduğunda otomatik olarak silahsızlandırılacak ve yere düşecektir.O zamandan beri, kayıp ve kazaya veda edelim!

3 Uçuş Modu, Bir Anahtar Anahtarı

Pilotların farklı ihtiyaçlarını karşılayabilen ve çeşitli uçuş ortamlarına uyum sağlayabilen N/ S/ M olan üç mod mevcuttur.İster deneyimli bir FPV pilotu olun, ister tam bir acemi olun, Cetus FPV Kiti herkesin ilk günden itibaren güvenle uçmasına izin verir. 3 uçuş modu, vericideki bir SB anahtarı ile değiştirilebilir, basit ve kullanışlı.Bu arada, bu 3 modun tümü yavaş / orta / hızlı 3 farklı hızı destekler, pilotlar vericideki bir SC anahtarı ile değiştirebilir.

Kendi geliştirdiği LiteSilver Sistemi

Cetus fırçalı quadcopter, lite 1S pro FC ile donatılmıştır.LiteSilver sistemi ve entegre Frsky D8, Rx 25mW VTX, barometre, lazer ve optik akış sensörü kullanan.LiteSilver, Gümüş Eşyalara ve freertos'un gerçek zamanlı çalışmasına dayanan, kendi geliştirdiği bir uçuş kontrol sistemidir system.It müşterilerin ana bilgisayarda tercih ettikleri parametreleri ayarlamalarını destekler (henüz müşterilere açık değildir).

Literadio2 SE Verici

FPV yarış başlangıçları için tasarlanan LiteRadio 2 SE verici, 8 saate kadar çıkabilen mükemmel bir dayanıklılık performansına sahip dahili 1000mah 1S pil ile birlikte gelir ve pilotlara daha iyi bir uçuş deneyimi sunar.Hobi sınıfı gimbal ile ve kauçuk kaplamayı benimsemiş, daha ergonomiktir.

VR02 FPV Gözlük

VR02 FPV Gözlüğü - daha basit kullanım ve güçlü işleve sahip Birinci Şahıs Görüş Gözlüğü, FPV için özel olarak tasarlanmıştır starters.It dahili 5.8 G 14DBİ yüksek kaliteli antenlerle birlikte gelir, uzun menzilli uçuşlar için bile sabit ve net görüntüler alabilirsiniz.Köpük sünger yüz plakası ve üç taraflı ayarlanabilir kafa bandı ile ergonomik bir tasarıma sahip olan bu FPV Gözlükleri yüzünüze ve başınıza mükemmel uyum sağlar.

Belirleme

Konumlandırma sistemi: Optik akış / Barometre / Lazer

Yükseklik Konumlandırma: Lazer / Barometre

Açı Yerleştirme: Optik akış ( etkili yükseklik 0.3-3m)

Otomatik vurgulu doğruluğu: Yatay ±0.2 m, dikey ±0.3 m (rüzgar ortamında)

Alıcı protokolü: Frsky D8

Uçuş kontrolörü: Lite 1 S Pro fırçalanmış FC

VTX: 25 mw

Kamera eğim derecesi: 25°

Kamera: C02 FPV Mikro Kamera

Verici: Literaio2 SE Verici

TX modu: Mod 2 (Sol çubuk gaz kelebeği)

Gözlük: VR02 Gözlük

Motor: 716-19000KV Fırçalı motor

Pervane: 31mm 4 bıçaklı 0.8 mm mil deliği

Kalkış ağırlığı: 35g (pil ile)

Güç sistemi: 1 S

Pil: BT2. 0 300 mah 1 S Pil (harici)

Uçuş süresi: 4-5 dak

Uçuş mesafesi: 80m (geniş ve bozulmamış ortamda) SSS

1. Cetus FPV kitinin maksimum Uçuş mesafesi nedir?

25mW VTX ile quadcopter, geniş ve rahatsız edilmemiş bir ortamda 80m uçabilir.

2. Bu RTF kitini içeride mi yoksa dışarıda mı uçurmanızı tavsiye edersiniz?

Bu kiti içeride pilot olarak uçurmanızı şiddetle tavsiye ederiz.Daha fazla bilgi ve talimatlar için lütfen Cetus FPV kitinin Kullanım Kılavuzunu kontrol edin.Paket

1 * Cetus Fırçalanmış Quadcopter

1 * LiteRadio2 SE Verici (Frsky D8 Protokolü)

1 * VR02 FPV Gözlük

2 * BT2. 0 300 mAh 1 S Lipo Pil

1 * BT2. 0 pil şarj cihazı ve voltmetre

1 * USB Şarj Kablosu (Tip-C)

1 * Tip-C Adaptörü

1 * Pervane Temizleme Aracı

4 * 31mm 4 Bıçaklı Sahne

1 * Taşınabilir Saklama Çantası

BT2.0 Konektörü - 1S Tiny Whoop Drone'daki en önemli devrim.

BT2.0 konektörünü değiştirmeye değip değmeyeceğinden emin değil misiniz?Joshua'video'dan daha fazlasını kontrol edin-BT2.0 konektörünün PH 2.0'dan daha iyi olduğuna dair kanıt

Şubat 2019'dan bu yana, Facebook hakkında 1S whoop'ta yüksek kaliteli katı pimli konektöre ne kadar istekli oldukları konusunda bazı geri bildirimlerimiz var drone.So pilotların talebini karşılamak için sağlam pimlerin tasarımı ve istikrarlı üretim tekniği üzerine uzun vadeli araştırmamıza başladık.Betafpv her zaman çığır açan deneyimler için tutkuyla ilerlemeye devam ediyor.

İnceleme ekleme

Puanınız: