1 adet %100 % Pamuklu Çarşaf Elastik Yatak Örtüsü Baskı Yatak Çarşafları Pamuklu Çarşaf Elastik Bant İle Çift Kraliçe

  • ₺372.33
  • ₺338.84
(0 Müşteri Yorumları)

Nevresim

Sku:
  • w215703
Etiketler:
  • temiz yatak çarşafları, keten pantolon elastik ayak bileği, yatak çarşafları kolay elastik, lüks yatak çarşafları nz, yatak çarşafları pikachu, yatak çarşafları elastik keçe, kenar elastik bant keten, yatak etek elastik pembe, yatak çarşafları elastik geometri, keten pantolon elastik kemer
  • Tarz - Pamuk Saten
  • Marka Adı - NoEnName_Null
  • Desen Türü - Ekose
  • Tip - Çarşaf, Yastık Kılıfı ve Nevresim Takımları
  • İplik Sayısı - 300TC
  • Doldurma - 100% Polyester
  • Model Numarası - Model Numarası.
  • Desen - Şeritler ve kafesler
  • Kumaş Sayısı - 40
  • Ağırlık - 0.5-85kg
  • Malzeme - %100 Pamuk

1 adet %100 % Pamuklu Çarşaf Yatak Örtüsü Baskı Yatak Çarşafları Çarşaf Elastik Bant İle Çift Kraliçe Boyutu 60x80 inç

Açıklama: Geçmişte, tüm seti satın almak zorunda kalmadan yüksek kaliteli çarşaflar bulmak zordu....şimdiye kadar!Farklı renklerinizi ve/veya farklı ebattaki çarşaflarınızı, düz çarşaflarınızı ve yastık kılıfı çiftlerinizi ödün vermeden ayrı ayrı seçin quality.Be yaratıcı olun ve alt, üst ve yastık kılıfları için farklı renkli çarşaflar kullanın.Tekstil uzmanları: yapı, hem çözgü hem de atkıda 40 kompakt iplik kullanılarak 133x72'dir - daha iyi olmaz.Daha yüksek iplik sayısı veya daha ağır kumaş, daha yüksek kalite anlamına gelmez – ipeği düşünün.Alt kaplama, daha kalın, daha ucuz ipliklerle yapılır: bu, lüks değil ağırlık katar.Bu kumaş hafiftir, "ince" değildir.Her atkı ipliği için kumaşa çok yüksek gerilme mukavemeti veren sadece tek bir iplik kullanılır.Kumaş sanforize edilir (önceden büzülmüş), merserize edilir ve biyo-parlatılır.Biyo-parlatma, kumaşı özellikle yumuşak hale getirmek için kullanılan bir tekniktir.Bunlar makinede yıkanabilir, ancak %100 pamuktur, bu nedenle biraz kırışabilirler.İlk kez kullanmadan önce yıkamanızı öneririz.Kurutmayı bitirmeden hemen önce boyacıdan çıkarmanızı tavsiye ederim.Lütfen yatağınızı en alçak noktadan, varsa bir kaban dahil en yüksek noktadan ölçün.Yatağınız 12” ise, bunlar çok iyi oturacak, garantili.Boyutu: ABD-Ikiz:39"x 75"+12 "ABD-Tam:54"x 75"+12 "ABD-Kraliçe: 60"x 80"+12 "ABD-Kral:78"x 80"+12 "ABD-Cal-Kral:72"x 84"+12 " İNGILTERE- Tek:39 "x 75" + 12 "İNGİLTERE-Çift:54"x 75"+12"İNGİLTERE-Kral: 60"x 80"+12 "İNGİLTERE-Süper Kral:71 "x 79"+12"

Paket Şunlardır : 1x100 % pamuklu Çarşaf

1) Alipay, Batı Birliği, tt'yi kabul ediyoruz.Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci emanet yoluyla kabul edilir.

2) Ödeme sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.

3) Eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve Ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.

1. Dünya çapında NAKLİYE. (Bazı ülkeler ve APO/FPO hariç)

2. Siparişler ödeme doğrulamasından sonra zamanında işlenir.

3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz Gönderim adresinizle eşleşmelidir.

4. Gösterilen resimler gerçek öğe değildir ve sadece referans içindir.

5. SERVİS TRANSIT SÜRESİ taşıyıcı tarafından sağlanır ve hafta sonları ve tatil günleri hariçtir.Transit süreleri, özellikle tatil sezonunda değişebilir.

6. Eğer ödeme itibaren 30 gün içinde sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın.Biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri.Amacımız müşteri memnuniyeti!

7. Stok durumu ve zaman farklılıkları nedeniyle, öğenizi hızlı teslimat için ilk mevcut depomuzdan göndermeyi seçeceğiz.

8. Teslim Süresi:

1. Bizimle iletişime geçmek için 7 gününüz ve alındığı tarihten itibaren iade etmek için 30 gününüz var.Bu öğe elinizde 7 günden fazla ise, kullanılmış olarak kabul edilir ve size geri ödeme veya değiştirme yapmayacağız.İSTİSNA yok!Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALİDİR ve nakliye takip numarası ile bize, belirli dönüş nedeni, ve po#.

3. Biz TAM KAZANAN TEKLIF TUTARINI iade edeceğiz, öğenin aldıktan sonra tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj dahil, Alıcı ve Satıcı HEM www.serkantay.com.tr işlemi iptal SONRA.YA da bir yedek seçebilirsiniz.

4. Biz tüm nakliye maliyeti taşıyacak ürün(ler) (olan) reklamı gibi değil.

İnceleme ekleme

Puanınız: