Sağlam Süsleyen Şablonlar Kalın Aşınmaya dayanıklı Duvar Sanatı El Sanatları Taşlar Çizim Şablonları Kiti PET Boyama Şablonlar Ofis için

  • ₺78.19
  • ₺48.51
(0 Müşteri Yorumları)

Boyama Malzemeleri ve Duvar Uygulamaları

Sku:
  • w23999
Etiketler:
  • Malzeme - Plastik
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Sertifika - CE

Sağlam Süsleyen Şablonlar Kalın Aşınmaya dayanıklı Duvar Sanatı El Sanatları Taşlar Çizim Şablonları Kiti PET Boyama Şablonlar Ofis için

Özellikler:

Bu boyama şablonu çevre dostu, esnek, tekrar kullanılabilir, yıkanabilir, dayanıklıdır, yüksek kaliteli PET malzeme kullanılması nedeniyle deforme olması ve kırılması kolay değildir.

Çok fazla zaman ve zahmetten tasarruf etmek için desenleri hızlı ve kolay bir şekilde boyamanıza yardımcı olabilecek ve sanatsal yeteneklerinizi sergilemenize, baskınızı serbest bırakmanıza ve ruh halinizi sakinleştirmenize olanak tanıyan boyama şablonudur.

Yüksek kaliteli evcil hayvandan yapılmış, kullanımı dayanıklıdır.

Aralarından seçim yapabileceğiniz 3 boyut vardır.

Kağıt, ahşap, kumaş, giysi, metal, mobilya, elektronik cihaz ve duvar sanatı, dış mekan grafiti gibi düz eşya yüzeyleri için kullanılabilir.Daha fazla desen tasarlamak için lütfen hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanın.

Ürün Adı: Boyama Şablonlar

Malzeme: Plastik

Özellikler: İçi boş, Kare, Kullanımı kolay

Boyut Ayrıntıları:

L: 15 cm x 15 cm / 5.91 " x 5.91 "(Yaklaşık.)

M: 13 cm x 13 cm / 5.12 " x 5.12 "(Yaklaşık.)

S: 9 cm x 9 cm / 3.54" x 3.54" (Yaklaşık.)

Notlar:

Işık ve ekran ayar farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin.

Paket içeriği:

12 x Boyama Şablonlar

İnceleme ekleme

Puanınız: