Ev Kullanımı için Yağ Vakum Donma Vücut Şekillendirici Zayıflama Kavitasyon RF Makinesi

  • ₺11 645.63
  • ₺9 898.72
(0 Müşteri Yorumları)

Güzellik ve Sağlık

Sku:
  • w270301
Etiketler:
  • Marka Adı - Sihirli Belle
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - Abs, Maden
  • Garanti - 1 yıl
  • Model Numarası - Allsided Serin
  • Gerilim - AC 100V - 240V 50/60HZ
  • Sertifika - CE
  • Özellik - Kilo Kaybı, Cilt Sıkılaştırma
  • Öğe Türü - Masaj ve Rahatlama
  • Uygulama - vücut

Önerilen Ürünler

Dost Hatırlatma

A: ürün fiyatı veya nakliye maliyeti gümrük vergileri, vergiler ve harçlar dahil değildir.Bu ücretler alıcının sorumluluğundadır.

B: vergi oranı hakkında, yerel gümrük vergileri politikasına bağlıdır.Ek vergilerin ne kadara mal olacağını bilmek için ülkenizin gümrük resmi web sitesine veya yerel gümrük idaresine danışabilirsiniz.İşbirliğiniz için teşekkürler!

Prensip

Soğutma Lipolizi: Vücudun hedeflenen bölgelerindeki yağları nazikçe ve etkili bir şekilde azaltmanın yeni, invazif olmayan bir yoludur.

Kavitasyon: Güçlü ultrasonik dalganın neden olduğu güçlü titremeyi kullanın, bu yağ hücresini çarpabilir, uyarabilir ve cildin içinde yaklaşık 5 cm yakabilir, böylece yağ hücrelerini tamamen parçalayabilir ve sağlıklı ve bilimsel zayıflama tedavisi ve diyet ayarı kullanabilir, böylece salgılayabilir. iç derin yağ.

RF: Radyo frekansı tedavisi, bir prob aracılığıyla cilde temas eden, cildin derinliklerine enerji ileten bir radyo frekansı dalgalarıdır.Bu derin ısıtma işlemleri dengeli yapıya katkıda bulunabilir ve cildin deri altı dokusu hemen sıkılaşır, anında kırışıklık etkisi oluşur.Isıtılmış cilt Dermisi, kollajen rejenerasyonunu uyarırken, cilt elastikiyetini kademeli olarak eski haline getirmek için kırışıklıkların uzun süreli azaltılması hedefine ulaşır.RF, cildin elastikiyetini etkili ve kalıcı bir şekilde eski haline getirebilen cildin dermal tabakasına etki eder.

İşlev

* Yüz güzellik kırışıklıklarının giderilmesi

* Yüz germe yüz cilt gençleştirme sıkın

* Vücut şekillendirme vücut güzelliği

* Yağ eritme yağ giderme yağ molası

* Vücut zayıflama

Avantaj

1. Yenilikçi

Su doldurma konusunda bazı sorunlu adımlardan kaçının ve su borusu kırılmaları konusunda endişelenmeyin.

Geleneksel criolipolisis makinesinin soğuması için su doldurulması gerektiğinden, makinenin içinde bir su deposu olduğundan, makine 0 santigrat derecenin altında çalışıyorsa donma önleyici çözeltiye ihtiyacı vardır ve tankın aniden kırılmasına neden olan bazı riskler doğurur.Tank kırıldığında, makine bu kadar büyük bir makineyi tamir etmek için tamamen ve hatta çok çalışmayı durduracaktır.

2. Taşınabilir ve Kullanışlı

Sadece 2kg ve 19.6X12.7X24. 6cm: dünyanın en küçük yağlı dondurulmuş makinesi.

Hava soğutma, su deposu yok, su yok pipe.No nerede veya ne zaman olursanız olun, gücü taktığınızda soğur. ----daha rahat ve daha hızlı.

3. 360 Her ikisi de sıcaklık kontrollü çok taraflı Soğutma ve ısıtma

Maksimum soğutma sıcaklığı -16 santigrat ve maksimum ısıtma sıcaklığı 48 santigrat, her ikisi de güçlü 90KPa emiş ile donatılmıştır.

4. Rahat

Yumuşak silikon yedek kafalar - - - daha yumuşak ve rahat ve cilde daha yakın, daha iyi bir tedavi hissi sunar.Farklı vücut parçaları için farklı şekillerde 3 yumuşak silikon ile donatılmıştır.Diğer havalı lipoliz makineleri, uyumu ve rahatlığı yumuşak olan kadar iyi olmayan sert silikonludur.

Tip 1: Karın, kalça veya daha yuvarlak karın için kavisli.

Tip 2: Kol, bacak vb.İçin tepe şekli.

Tip 3: Düz şekil bir uyluk ve bel vb.

Kriyoterapi makinesinin neden ısıtma fonksiyonuna ihtiyacı var?

Klinik tıp parametresine göre, kriyoterapi bölümünün 3 aşaması vardır:

1. Isınıyorum.

2. Kontrol edilebilir ve seçici bir soğutma işlemi sayesinde, belirtilen süre içinde soğutma işleminden sonra yağ hücrelerinin ortalama sıcaklığının 10 santigrat derecenin altında olmasını sağlar ve bu aşamada yağ hücrelerinin kristalleşmesini gözlemleyebiliriz.

3.Bu yeniden ısıtma aşamasında daha hızlı bir kristal hücre yeniden düzenleme işlemi gözlemlenebilir, ayrıca artık yağ hücrelerinden oluşan bazı vakuoller aynı anda üretilir.

Tedaviden sonra, ısıtma ve soğutmanın değişmesi nedeniyle, bazı hasarlı yağ hücreleri birkaç gün içinde kaybolur ve diğer yağ hücreleri birkaç hafta içinde yavaş yavaş kaybolur.

Nihai sonuç, deri altı yağ tabakasının azalması ve yağ hücrelerinin yavaş yavaş ayrışmasıdır. death.So alternatif ısıtma ve soğutma ile çalışmak, yalnızca soğutmadan daha iyi bir sonuca sahip olacaktır.

Referanslar

Ingargiola, Michael J; Motakef, Saba; Chung, Michael T; Vasconez, Henry C; Sasaki, Gordon H. Daha az..Yağ Azaltma ve Vücut Şekillendirme için Soğuk lipoliz: Mevcut Tedavi Paradigmalarının Güvenliği ve Etkinliği.Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi. 135 (6): 1581-1590, Haziran 2015

Mulholland RS, Paul MD, Chalfoun C..Radyofrekans, ultrason, Soğuk lipoliz ve düşük seviyeli lazer tedavisi ile invaziv olmayan vücut şekillendirme.Clin Plast Ameliyatı. 2011; 38:503-520

Vıı Boey GE, Wasilenchuk JL..Soğuk lipoliz tedavisini takiben manuel masajla gelişmiş klinik sonuç: 4 aylık bir güvenlik ve etkinlik çalışması.Lazerler Surg Med. 2014; 46:20-26

Shek SY, Chan NP, Chan HH..Çince'de vücut şekillendirme için invazif olmayan soğuk lipoliz: İlk ticari deneyim.Lazerler Surg Med. 2012; 44:125-130

Bernstein EF..Soğuk lipoliz etkinliğinin uzunlamasına değerlendirilmesi: iki vaka çalışması.J Kozmetik Dermatol. 2013; 12:149-152

Ferraro GA, De Francesco F, Cataldo C, Rossano F, Nicoletti G,D' Andrea F..Noninvaziv vücut şekillendirme için soğuk lipoliz ve şok dalgalarının sinerjik etkileri.Estetik Plast Cerrahisi. 2012; 36:666-679

İnceleme ekleme

Puanınız: