Leopar Baskı saç fırçaları, Saç Dolaşık Açıcı Fırça Anti Statik Masaj Tarak Saç Fırçası Tüm Saç Tipleri İçin

  • ₺104.83
  • ₺79.72
(0 Müşteri Yorumları)

Güzellik ve Sağlık

Sku:
  • w280441
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Parça Sayısı - Bir Birim

[Saç derisi Masajı] - Dolaşık açıcı fırça iyi esnekliğe sahiptir ve saç derinize mükemmel uyum sağlayabilir.Tararken hemen hemen her diş kafa derisine tam olarak temas edebilir, kafaya etkili bir şekilde masaj yapabilir ve kan dolaşımını teşvik edebilir.

[Kuruma Süresini Yarıya İndirir] - Havalandırmalı konturlu tasarım, havayı kurutucudan saçınıza yönlendirerek nemi daha hızlı gidermeye yardımcı olur.uzun kıllar, fırça süresini kısaltarak saçın tüm katmanlarına ulaşır.

[ Tüm Saç Tipleri için] - saç ıslakken en kırılgan olduğunda saçınızı korumak için sağlıklı bir hava fırçasına ihtiyacınız vardır.Saç fırçaları düz,ince, kalın, kıvrılmış, uzunluk, kabarık, uzatma, uzun,kısa ve hatta peruk ve karışık saçlar için kullanılabilir.Dolaşık açıcı fırça, saç kurutma makinesi ile şekillendirme için de kullanılabilir.

[Temizlemesi kolay ve dayanıklı] - Saç fırçamız özenle tasarlanmıştır, böylece saç fırçasını temizlemek için lastik fırça pedini çıkarabilirsiniz.Temizlemek için lastik fırça pedini ılık sabunlu suya batırın.

[Hafif ve Arkadaş Canlısı] - Detangler fırçası hafif ve arkadaş canlısıdır.Ergonomik olarak tasarlanmış tutamak, kaymaz tutuş sağlayan elinize rahatça sığar.Kaymaz mat yüzey kolu, düşmeden tutmak daha kolay.

boyut: 18x6cm

Malzeme: plastik

renk: Kahve rengi

Paket içeriği:

1 x Kuaförlük tarak

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: