7 Adet Alaşım Mix Hamsa El Charms Kolye Takı Yapımı İçin Bilezik Kolye DIY Aksesuarları

  • ₺45.85
(0 Müşteri Yorumları)

Takı Setleri ve Daha Fazlası

Sku:
  • w299425
Etiketler:
  • greem el çantası, oem el çantası, tai hamsa bileklik, oğlu el bilezik, fandi el çantası, wodden el çantası, kadın el çantası, mavi el çantası, kanatlı el çantası, tm el çantası
  • Model Numarası - za271'nın sohbeti
  • Malzeme - Maden
  • Tarz - Klasik
  • Öğe Türü - Güzellik
  • Takılar Türü - El
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Metal Türü - Çinko alaşımı
  • Marka Adı - Organze Çanta
  • İnce veya Moda - Moda

Fabrikamız var, bu yüzden sipariş edebileceğiniz birçok stok var

Merhaba!Mağazamıza hoşgeldiniz!

En iyi hizmetle önce kalite.Müşteriler bizim dostlarımızdır.

Moda tasarımı, 100 % brand new, yüksek kalite!

Adet: 7 adet / grup

Renk: resme bakın

Boyutu: mix

Malzeme: çinko alaşım

Dönüşüm: 1 inç = 2.54 cm veya 10mm = 1 cm = 0.393 inç

Ödeme

A: Emanet, tüm işlemlerde otomatik olarak kullanılabilen ücretsiz güvenli ödeme hizmetidir.Bu hizmet, ödemenin yalnızca siparişinizin tatmin edici bir şekilde alındığını onayladıktan sonra tedarikçiye bırakılmasını sağlar.

B: Şu anda Moneybookers, Visa, MasterCard ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz.Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, CartaSi, 4B ve Euro6000 dahil olmak üzere belirli banka kartlarıyla da ödeme yapabilirsiniz. Gelecekte www.serkantay.com.tr'te daha fazla ödeme seçeneği mevcut olacak

C: Diğer Western union Veya TT off line seçebilirsiniz

Nakliye

Bir sipariş verdiğinizde, lütfen bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ödeme yapın.Ödemeniz tamamlandıktan sonra 2 gün içinde ürün göndereceğiz.

Biz ulaşım modları iki çeşit sağlamak

Biz tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürününüzün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir.Lütfen alıcıların ülkenize ithalat için tüm ek gümrük ücretleri, aracılık ücretleri, vergileri ve vergilerden sorumlu olduğunu unutmayın.Bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir.Biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur.

Retun'un

Müşterilerimize elimizden gelenin en iyisini sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

Herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 7 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalıdır.Öğeler iade edildiğinde hasar görür veya kaybolursa, alıcı bu tür hasar veya kayıplardan sorumlu olacak ve alıcıya tam bir geri ödeme yapmayacağız.Alıcı, hasar veya kayıp maliyetini telafi etmek için lojistik şirketine bir talepte bulunmaya çalışmalıdır.

Alıcı, öğeleri iade etmek için nakliye ücretlerinden sorumlu olacaktır.

Geri bildirim

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

İnceleme ekleme

Puanınız: