G23 Titanyum Piercing 16G Küpe Menteşeli Segment 2 Hayranları Zirkon Kulak Klipleri Kıkırdak Septum Daith Sarmal Vücut Delikli Takı

  • ₺222.98
  • ₺111.49
(0 Müşteri Yorumları)

Takı Setleri ve Daha Fazlası

Sku:
  • w337391
Etiketler:
  • marilyn piercing takı, daith rose piercing takı, küpe adam daith, delici çelik boho, daith takı, g23 dili, g23 yüzük, esir burun halkaları, piercing septo esir, kapaklar g23
  • Tarz - modaya uygun
  • Model Numarası - Telefon
  • Şekil \ desen - Geometrik
  • Malzeme - Kübik Zirkonya
  • Vücut Takı Tipi - Burun Halkaları ve Saplamalar
  • Metal Türü - Titanyum
  • İnce veya Moda - Moda
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Öğe Türü - Vücut Takı

G23 Titanyum Piercing 16G Küpe Menteşeli Segment 2 Hayranları Zirkon Kulak Klipleri Kıkırdak Septum Daith Sarmal Vücut Delikli Takı

* Ürün detayları:

* Özellikler: %100 yeni ve kaliteli G23 Titanyum, moda, sağlık ve sosyal ilerlemeyi temsil eden piercing endüstrisinde çok popüler bir malzemedir.

* Tip: Vücut piercing

* Cinsiyet: Erkek / Kadın

* Amaçlar: bahar, yaz, sonbahar, kış, günlük, eğlence, tarih, parti, hediye veren

* Malzeme: G23 titanyum

* Renk: şekilde gösterildiği gibi

* Boyut: şekilde gösterildiği gibi

* Tasarım: Kıkırdak delikli halkalar kulak memesi/küpe/dudak halkası/küpe/ağız halkası olarak kullanılabilir.Evde giyilebilir, dışarı çıkarken aksesuar olarak giyilebilir ve hediye olarak verilebilirler.

* Sıcak ipuçları:

1. Öğenin rengi, farklı aydınlatma ve ekran ayarları nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir.

2. Lütfen farklı manuel ölçümler nedeniyle küçük boyut farklılıklarına izin verin.

Lütfen beğendiğiniz stili seçin.

4. Endişelenmene gerek yok allergies.It gece veya gündüz rahattır.

Ürün Boyutu Açıklaması

Zirkon, özel özelliklere sahip bir tür mücevherdir. properties.It daha yüksek kırılma oranına ve daha güçlü dağılıma sahiptir, işlendikten sonra renksiz veya soluk mavi cins, elmas gibi daha güçlü ateş fenomenine sahiptir.Görünüşte pırlantaya çok benzediği için pırlanta ile karşılaştırılabilir bir mücevher olarak kabul edilir.Mücevher dünyası zirkon, turkuaz ve lapis lazuli'yi Aralık doğum günü taşları olarak listeleyerek zaferi, iyi şansı ve başarının garantisini simgeliyordu.

Ürün Resim Gösterisi

Titanyum delinme takıları gelişmekte olan bir endüstridir.Bu, kuyumculuk endüstrisinde yeni bir ekonomik atılım haline gelecektir, çünkü titanyum takılar, kendi "biyofilik" ile birleştirilmiş yeni bir mücevher malzemesidir. nature.In insan vücudu, salgı korozyonuna dayanıklı, toksik olmayan, herhangi bir sterilizasyon yöntemine uygun, cilt teması herhangi bir insan cildine zarar vermez, yukarıdaki özelliklere sahip, son yıllarda yurtiçinde ve yurtdışında birçok büyük marka tarafından kademeli olarak seçilmiştir

Şirket, kapsamlı titanyum gövde delikli mücevher şirketlerinden biri olarak bir dizi tasarım, üretim ve satıştır.Pazar talebine göre, Kuzey Amerika, Avrupa, Avustralya, Orta Doğu, Güneydoğu Asya ve diğer ülkelerde çok popüler olan dil halkaları, göbek halkaları, küpeler ve diğer piercing ürünlerimiz var.Şirketin ilkesi:" kalite, fiyat, itibar"; En iyi kalite; Rekabetçi bir fiyat; En iyi hizmet davranış kurallarımızdır; Özgün tarz, benzersiz zanaat sanatı bizim temelimizdir; Entegrasyon, uygulama ve yenilik kurumsal ruhumuzdur.Şirket ağırlıklı olarak toptan ve perakende ticaret yapmaktadır.Bizi ziyaret etmeleri ve birlikte daha iyi bir gelecek yaratmaları için yeni ve eski müşterilere içtenlikle hoş geldiniz diyoruz.

Geri bildirim:

1. Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz, sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen.

2. Ürünlerimizden memnun değilseniz, mallar hasarlı, mallar yanlış, malları almazsanız, yeniden göndermeyi veya geri ödemeyi destekliyoruz.Herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın.Sizin için herhangi bir sorunu %100 memnuniyetinize göre çözeceğimizi garanti ediyoruz.

Hizmetler:

1. Siz değerli müşterilerimizi önemsiyoruz ve sizinle uzun vadeli iş kurmayı umarak size yardımcı olmak için her zaman elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

2. Herhangi bir olumsuz geribildirimden ayrılmadan veya sitede açık ve tartışmalı olmadan önce, lütfen bizimle iletişime geçerek bizimle iletişime geçin.Lütfen her şeyi halletmemiz için bize bir şans verin.

İnceleme ekleme

Puanınız: