Pencere Kaldırma panel dekorasyon Kapak Trim Sticker Çıkartması Highlander 2015-2018 için Araba İç Aksesuarları Karbon Fiber

  • ₺230.02
(0 Müşteri Yorumları)

İç aksesuarlar

Sku:
  • w75632
Etiketler:
  • Ursprung - CN (Herkunft)
  • Marka Adı - Hocasen'in
  • Öğe Türü - İç Pervazlar
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Aufkleber-Platzierung - Windows Denetim Masası

Özellikleri:

Yapıştırıcı ile gel, kurulumu kolay ve iyi uyuyor.

Çizilmez rand ellerine zarar vermez.

Dayanıklı, çizilmeye dayanıklı, kir-dayanıklı ve anti-korozyon

Doğru fişler Kesme veya ekleme yok.

Bu sadece bir örtbas.

Sıkı kalite standartları oluşturma ve test etme.

Tesis: Toyota Highlander 2015-2018 için

1.Geribildirim bizim için çok önemlidir, %100 % memnuniyet için çalışıyoruz, herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa lütfen önce bizimle iletişime geçin, hızlı ve en iyi şekilde çözeceğiz.

2. bize olumlu geribildirim bırakın ve ürünlerimizden memnunsanız tüm 5 yıldızları verin, şiddetle tavsiye ettikleri şey devam etme motivasyonumuzdur, olumlu geribildirim bırakırlarsa zamanlarını gerçekten takdir edeceğiz.

3. satın alma ile ilgili herhangi bir sorun varsa.Yüksek mükemmellik standartlarını koruyoruz ve %100 müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz

1. siparişler ödeme yapıldıktan sonra 24-48 saat içinde işlenir ve kontrol edilir

2. alıcıların teklif adresine göre nakliye siparişi veriyoruz, bu yüzden lütfen www.serkantay.com.tr'te doldurdukları adres ayrıntılarını onaylayın ve kontrol edin.

3.biz bizim ürün için standart nakliye yöntemi ayarlamak, nakliye yöntemi değiştirmek istiyorsanız, ekstra nakliye ücreti ödemek gerekir, zaman içinde bizimle irtibata geçiniz.

4. uzak bölgeden ekstra nakliye ücreti fiyatımıza dahil değildir, ihtiyacınız varsa, lütfen sipariş için uzak bölgeden ekstra nakliye ücretini ödeyin,bu yüzden lütfen DHL,UPS,FEDEX,TNT, ems'yi seçerken adresinizi kontrol edin.

5. yüksek değerli sipariş alışkanlıkları vergiler için ücret alabilir, alıcılar, alıcının pakette belirtilen değere sahip olması ve talep etmesi durumunda, lütfen bizimle iletişime geçin.

Servis transit süresi konveyör makinesi tarafından kapatılır, hafta sonları ve tatil günleri kapalıdır, bu nedenle nakliye süresi özellikle tatil sezonunda söz verdiğimizden daha uzun olabilir, bu yüzden lütfen sabırlı olun.

Güncellenen herhangi bir izleme bilgisi sizi zamanında bilgilendirir, izleme bilgilerini resmi web sitesinden de güncelleyebilirsiniz.

1. biz alipay kabul, Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci tarafından EMANET.

2. ödeme sipariş 3 gün içinde olmalıdır

3. kontrol edemezseniz, açık artırmadan hemen sonra kapatın, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemeleri 3 gün içinde tekrarlayın.

1. lütfen getirin ve takip numarasını 7 gün içinde bize sunun

2. tüm geri öğeler orijinal ambalajında ve durumda olmalıdır

3.100 % müşteri memnuniyeti hedefimizdir.

İnceleme ekleme

Puanınız: