Araba Siperliği Doku Tutucu Deri Doku araba için tutucu Araba Arka Koltuk Kafalık Doku Kutusu Araba Kafalık Güneşlik Çekmece Doku Kutusu

  • ₺64.69
  • ₺40.71
(0 Müşteri Yorumları)

İç aksesuarlar

Sku:
  • w82326
Etiketler:
  • Malzeme - Plastik
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Yerleşim - Güneşlik Tipi

Tanım:

Yüksek kaliteli napa deri malzemeden yapılmış, yumuşak ve rahat el, su geçirmez ve nem geçirmez, net doku, dayanıklı, fermuar tasarımı, yeni doku ile açılması ve doldurulması kolaydır.

Belirleme:

Adı: Araba Doku Tutucu

Malzeme: Nappa deri

Renk: siyah, gri

Boyutu: yaklaşık 18.5 * 12.5 * 7 cm/7.28*4.92*2.75 içinde

Ambalaj Listesi:

1 * doku kutusu

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Aydınlatma efektleri ve Kamera açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Rahat Hissedin】 Su geçirmez ve neme dayanıklı, net doku, dayanıklı, Araba Doku Tutucusu, yüksek kaliteli napa deri malzemeden yapılmıştır, yumuşak ve dokunması rahattır, yeni dokularla kolay açılıp yeniden doldurulması için fermuarlı tasarım.

2.【Yerden Tasarruf】Araba doku kutusu tutucusu, güneşlik doku kutusunu arabaya koymak, şık ve güzel, dikkat dağıtıcı olmadan güvenli bir şekilde sürmektir!Küçük boyutlu ve hafif, size çok fazla iç alan kazandırır.

3.【Kullanımı Kolay】 Sınırsız pozisyon, kağıt alması kolay, Doku Araç Tutucu ayarlanabilir elastik toka + çıkarılabilir kayış tasarımı ile, kullanımı kolay, arabanın koltuk başlığına, kol dayama kutusuna, güneş siperine veya istediğiniz başka bir yere asılabilir.

4.【Hafif ağırlık】Sadece bir doku kutusu değil, aynı zamanda bir aile veya sevgili için bir hediye, araba siperliği doku tutucu küçük boyutlu, taşıması kolay, boyutu yaklaşık 18.5*12.5 * 7cm/7.28*4.92*2.75 içeri.

5.【Yaygın Olarak Kullanılır】 Doku deposu olarak restoranlar, ofisler, evler ve otel odaları ve ayrıca çoğu otomobil, kamyon, tekne ve karavan için idealdir.Bir Araba Peçete Tutucusu alanınızı daha düzenli tutar.

İnceleme ekleme

Puanınız: