Araba Koltuğu Organizatör Araba Koltuğu Organizatör Dokunmatik Tablet Tutucu İle Su Geçirmez Araba Organizatör Arka Koltukta Çoklu Cepler İle Oyuncaklar İçin

  • ₺235.53
  • ₺162.48
(0 Müşteri Yorumları)

İç aksesuarlar

Sku:
  • w82394
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Tip - Koltuk Sırt Çantası

Tanım:

Araba arka koltuk minderi, su geçirmez ve dayanıklı olan oxford kumaştan yapılmıştır ve koltuğunuzu mükemmel bir şekilde korur. scratches.In ek olarak, diğer ürünlerden daha fazla ürün tutabilen orijinal tabana 4 file cep eklenir.

Belirleme:

Ürün: Araba Arka Koltukta Organizatörler

Malzeme: Oxford kumaş

Renk: Siyah

Boyutu: yaklaşık 61 * 41 cm / 24.01*16.14 in

Ambalaj Listesi:

2 adet Araba Koltuğu Organizatör

Not:

Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.

Aydınlatma efektleri ve çekim açıları nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın.

Daha fazla ürün detayına bakın

1.【Ekstra Depolama Alanı Sağlayın】 Araç alanınızı düzenli tutun!Araba Arka Koltuk Organizatörlerinin birden fazla saklama cebi vardır, bu nedenle aracınızın arka koltuğunu temizleme konusunda endişelenmenize gerek yoktur.

2.【Koruyucu Koltuk】 Aracınızın çizilmesinden endişe duyuyor musunuz?Araba Koltuğu Organizatörü sorunlarınızı çözer!Koltuğunuzu çizilmelere karşı mükemmel şekilde korur, çocukları ve evcil hayvanları olanlar için mükemmeldir.

3.【Doku Tutucu ile】 Araba Koltuğu Organizatörü Arka koltukta, cihazınızı kontrol etmenizi sağlayan net bir dokunmatik ekran görüntüleyici penceresi bulunur. pocket.It ayrıca kolay erişim için bir doku kutusu ile birlikte gelir.

4.【Su geçirmez ve Dayanıklı】 Araba Koltuğu Organizatörü, su geçirmez, dayanıklı ve temizlenmesi kolay 600D Oxford kumaş malzemeden yapılmıştır.Çoğu araç için uygundur.

5.【Geniş Uygulama Yelpazesi】 10 inç'e kadar telefonlar ve tabletlerle kolayca uyumludur.Araba Organizatörleri ve Depolama çoğu otomobil, araç, cip, kamyon, kamyonet ve SUV ile çalışır.

İnceleme ekleme

Puanınız: