Alüminyum Alaşım laptop standı Çift Rulman Ağır Tablet Ergonomik Taşınabilir Soğutma Tabanı 10-16 İnç Dizüstü Bilgisayarlar İçin, Gümüş

  • ₺1 047.54
  • ₺576.09
(0 Müşteri Yorumları)

Bilgisayar ve Ofis

Sku:
  • w91146
Etiketler:
  • Marka Adı - EILASUNG
  • Kaynak - Anakara Çin

Alüminyum Alaşım laptop standı Çift Rulman Ağır Tablet Ergonomik Taşınabilir Soğutma Tabanı 10-16 İnç Dizüstü Bilgisayarlar İçin, Gümüş

Çift eksenli döner tasarım, tek eksenli tasarımdan daha kararlıdır.Sağlam vida yapısı, çok güçlü olan ve paneli hareket ettirmeden 4 kg'a (8,8 lbs) kadar ağırlıkları destekleyebilen paralel çubuk döndürme mekanizması üzerinde tasarlanmıştır.Ayrıca dizüstü bilgisayar sehpası, sizi çizilmelere karşı korumak için çok dayanıklı ve pürüzsüz kenarlara sahip yüksek kaliteli alüminyumdan yapılmıştır.

Kompakt boyutu, taşıması kolay, panel boyutu yaklaşık 242x235mm, taban boyutu yaklaşık 191x158mm

Ayarlanabilir ve taşınabilir, ayarlanabilir dizüstü bilgisayar standı, gerçek ihtiyaçlarınıza göre rahat bir yüksekliğe ve açıya kolayca ayarlanabilir.Not: Maksimum ayar açısı 55 derecedir ve karşılık gelen yükseklik 210mm.So dizüstü bilgisayar çantanızda veya sırt çantanızda taşıyabilirsiniz.Seyahat ve iş gezileri için iyi bir ortak.

Ergonomik olarak tasarlanmış dizüstü bilgisayar yükselticisi, dizüstü bilgisayarınızı mükemmel göze kaldırır level.It duruşu düzeltmenize ve boyun, omuz ve omurga ağrısını hafifletmenize izin vererek evde, ofiste veya dışarıda çalışırken çok kullanışlı hale getirir.

Havalandırmalı içi boş tasarım, havalandırma.İçi boş tasarım, dizüstü bilgisayarınızı soğutmak ve aşırı ısınmayı ve çökmeleri önlemek için daha iyi havalandırma ve daha fazla hava akışı sağlar.

Geniş uyumluluk, 10 inç ila 16 inç arasındaki tüm dizüstü bilgisayarlarla uyumlu ve / Air/ Pro/Microsoft Surface/HP/Dell/Google Dizüstü Bilgisayar vb.İle uyumludur.

Malzeme: Alüminyum alaşım

renk: Gümüş

Paket içeriği:

1 x laptop standı

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: işık çekim ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: