Sürüngen Teraryumları için Ayarlanabilir Püskürtme Nozullarına Sahip Sürüngen Nemlendirici Sisleme Sistemi

  • ₺1 392.47
  • ₺598.73
(0 Müşteri Yorumları)

Bilgisayar ve Ofis

Sku:
  • w73817
Etiketler:
  • Kaynak - Anakara Çin

Sürüngen Teraryumları için Ayarlanabilir Püskürtme Nozullarına Sahip Sürüngen Nemlendirici Sisleme Sistemi

[Ayarlanabilir Nozul - Nemlendirme Etkisi Garantili] Ayarlanabilir sprinkler, su sisi parçacıklarının boyutunu ve yoğunluğunu kontrol ederek evcil hayvanınıza uygun bir nem seviyesi sağlar.Birden fazla 360° dönen nozul, herhangi bir köşeye bakabilecektir.

[DIY Yağmur Ormanı Sisteminiz]Sürüngen nemlendirici konumunu tamamen kendi zihninize göre kurabilirsiniz.16ft tüp, bir nano jel ped ve diğer aksesuarlar, küçük atomizörü herhangi bir köşeye kurmanıza izin verir.

[Yaygın Olarak Kullanılan]Sürüngen sisleme sistemi esas olarak evcil hayvan, sürüngen ve diğer ekolojik yağmur ormanlarının atomizasyonu ve nemlendirilmesinde kullanılır; sürüngen mister ayrıca bahçeleri, seraları, fan soğutmayı, peyzajı vb. Buğulamak için de kullanılabilir on.It ayrıca yağmur ormanı püskürtme sistemi,sera püskürtücü,bitki sulama sistemi,dıy kendi kendine damla sulama olarak da çalışır kiti ve otomatik bitki waterer, vb.Püskürtme / Nemlendirme / Soğutma / Temizleme için mükemmel seçim.

[Su Eklemek Kolay - Tank Sınırlaması Yok]Geleneksel sürüngen nemlendiricilerle karşılaştırıldığında, nemlendiricimizin su deposu yoktur ve rezervuar olarak büyük bir kova kullanabilirsiniz.İsteklerinize uygun su miktarını saklayabilirsiniz.

Zamanlayıcı ayarımız USB ile çalışır ve uzaktan kumanda efektleri elde etmek için WiFi akıllı soketlerle çalışır.

renk: Siyah

Malzeme: plastik

Paket içeriği:

1 x Sürüngen Nemlendirici Kiti

Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: İşık yansıması ve farklı görüntüler neden olabilir resimde öğenin renk biraz farklı gerçek bir şey.Izin verilen ölçüm hatası +/- 1-3cm.

İnceleme ekleme

Puanınız: