Güneş Enerjili Dans Melek Figürleri Araba Dashboard Süsler Sallanan Oyuncak Araba Oto İç Dekor Aksesuarları Çocuklar Hediye

  • ₺63.54
  • ₺44.52
(0 Müşteri Yorumları)

İç aksesuarlar

Sku:
  • w75554
Etiketler:
  • Ana Malzeme - Pamuk
  • Kaynak - Anakara Çin

Mermi Noktaları:

1. İlginç Tasarım: Bu güneş arabası süslemesini arabanıza koyun, eğlenceli görünümü ve sevimli tasarımı size daha fazla mutluluk ve ilginç bir his getirecektir.

2. Şarj Etmeye Gerek Yok: Güneş Enerjili Sallanan Oyuncakları aydınlık veya güneşli bir yere koyun, güneş ışığında veya güneş ışığında olduğu sürece optik prensibini kullanır, ışık enerjisi kinetik enerjiye dönüştürülür ve Dans Eden Güneş Oyuncakları otomatik olarak dans edebilir.

3. Çoklu Sahneler: Bu güneş dekorasyonu birçok yerde kullanılabilir, masalar, masalar, balkonlar ve araba dekorasyonu için kullanabilirsiniz, mükemmel bir ektir.

4. Çevre Dostu Malzemeler: Güneş Enerjili Dans Oyuncakları, deformasyona dayanıklı, solmaz ve uzun ömürlü çevre dostu ABS'den yapılmıştır.Dans Eden Güneş Oyuncakları detaylı ve gerçekçidir.

5. Eğlenceli Hediyeler: Güneş Enerjisi meleği bir arkadaşınıza hediye, aileniz için biraz daha neşe, sevdiklerinize sürpriz olabilir ve bu sıkıcı yolculuğa biraz eğlence katabilir.

Tanım:

Bu güneş enerjili oyuncak güneş tarafından desteklenmektedir, yeterli güneş ışığı aldığında otomatik olarak dans eder ve sallanır, birçok durumda dekorasyon olarak kullanılabilir.

Belirleme :

Ürün parametreleri 100 % marka yeni

Malzeme: ABS

Özellikler: yükseklik 11 cm genişlik 7 cm taban 5 cm/4.3*2.7*2 içinde

Net ağırlık: 37g (ambalaj ile)

Ambalaj Listesi:

1 * Süs

İnceleme ekleme

Puanınız: