Karbon Fiber Nissan Sunny 2011-2016 için Araba Koruma Filmi İç Çıkartmalar Merkezi Kontrol Dişli CD Multimedya Kapı Pencere Kaldırma

  • ₺920.07
  • ₺644.01
(0 Müşteri Yorumları)

İç aksesuarlar

Sku:
  • w73786
Etiketler:
  • Etiket Yerleştirme - Süit Takımı, Kapı iç, Orta Konsol, Dişli Paneli, Windows Denetim Masası
  • Kaynak - Anakara Çin
  • Malzeme - Karbon Fiber

Karbon fiber iç filmin tanıtımı:

1. Karbon fiber çıkartmalar, önce çıkartmaların düz ve düz olduğundan ve çıkartmaların katlanamayan ürünler olduğundan emin olun.

2. Arabanın içine biraz su veya deterjan suyu püskürtün, temizleyin ve filmi daha kararlı hale getirin. 3. Çıkartmaları yapıştırırken önerilir.Görünümü etkileyecek izlerin ortaya çıkmasını önlemek için etiketi katlamayın.

4. Karbon fiber, merkezi kontrol alanı, araba kapısı vb. Gibi içerideki çizik parçaları kaplayabilir. ve arabaya takıldığında kırışıklıklar kaybolacaktır.

Kurulumdan önce, toz olmadığından emin olmak için aracın içi temizlenmelidir.

Kendinize yapışmakta iyi değilseniz, yerel profesyonel montajcılardan yardım isteyin.Ancak zahmetli hissetmiyorsanız, kendiniz kurabilirsiniz.Ürün açıklamamızı, kurulum adımlarımızı veya ürünün video öğretimini kontrol edebilirsiniz.

Malzeme: karbon fiber

Bu tür sorunları çözmenize yardımcı olun:

Cevap: Orijinal aracın korunmasız bir iç konuma sahip olması ve çizilmesi kolay olması sorununu çözün.

B.It çizilmeye karşı daha dayanıklı olabilir, sert nesnelerin çarpışmasına ve sürtünmesine etkili bir şekilde direnebilir ve aşınma direncine sahiptir.Aracınız için maksimum koruma sağlayın.

İnceleme ekleme

Puanınız: